Vanhaat tiedotteetTIEDOTE HUHTIKUU 2021

Arvoisa osuuskunnan omistajajäsen,

tällä kertaa talvi oli hyvin vaihteleva, lunta, vettä ja jäätä. Osuuskunnalle se aiheutti aiempaa enemmän jäätymisiä, mutta näyttää siltä, että selvisimme kuitenkin kohtuullisesti.

Vesimittarien kiinnitykset
Näyttää siltä, että kylmät säät jatkuvat vielä. Suunnittelemme mittarien kiinnitystä viikoilla 16 ja 17 eli 19–29.4. Mittarien irrotus ja kiinnitys itse on ehdottomasti kiellettyä. Meillä on myynnissä myös mittarikaivoja, jolloin vältytään mittarien kiinnityksestä ja irrotuksesta.

Vesivuodot
Muistutan jälleen kerran siitä miten tärkeää on sulkea talon pääventtiili poistuttaessa pidemmäksi ajaksi kiinteistöstä. Tämä on tärkeää pakkasten, laitevikojen ja sähkökatkosten takia. Taas on tapaus, jossa vessan kautta on lorottanut viemäriin useita satoja kuutioita. Lämminvesivaraaja on toinen riskilaite.

Kevään arviolaskutus
Aloitamme arviolaskutuksen tänä vuonna hieman normaalia aiemmin. Laskutus tapahtuu toukokuun aikana.

Vuoden 2022 näkymät
Tavoitteenamme on rakentaa noin 40 uutta liittymää kesän aikana. Se on paljon ja hyvä niin. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä, kaikkia emme saa valmiiksi vielä toukokuussa, vaan rakentaminen jatkuu syksylle saakka.

Toimiva organisaatio
Laitoksenhoitajana toimii Jyri Viljanen. Hänet tavoittaa joko sähköpostilla vok.kustavi@gmail.com tai normaalina työaikana puhelimella 0440-7400092. Jyrillä on apunaan Raimo Hyvärinen, jonka tavoittaa samasta numerosta. Kaivuutöitä osuuskunnalle tekee pääasiassa kesäaikana Jukka Vainio.

Jyri ja Raimo hoitavat myös osuuskunnan päivystyksen iltaisin/viikonloppuisin, puhelin 044-7328833.

Hyvää kevään odotusta toivottaen,

Kalervo Korvensyrjä
0400-530294
kalervo.korvensyrja@gmail.com

Jyri Viljanen
Laitoksen hoitaja
044-7400092
vok.kustavi@gmail.com
TIEDOTE ELOKUU 2021

Hyvä Kustavin vesiosuuskunnan omistaja,

kutsumme Teidät VOK Kustavi Osk:n sääntömääräiseen osuuskuntakokoukseen

TUULENTUVALLE KUSTAVIIN 04.09.2021 KLO 12.00 (Tuulentuvantie 3, Kustavi)

Koronatilanteen takia kokoukseen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ennakkoon 28.08.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vokkustavi@annantilitoimisto.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 – 1267898.

Vain ennakkoon ilmoittautuneet voivat osallistua kokoukseen.

Kokouksessa on maskipakko ja koronan takia kokouksessa ei ole mitään tarjoilua. Kokoustilaan voi saapua ainoastaan täysin terveenä. Kokoustilassa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa (saippuapesu/ käsidesi, ei kättelyä) ja turvaetäisyyksiä.
Tämän kokouskutsun mukana saatte seuraavat dokumentit ennakkotutustumista varten:
- Liite1 esityslista
- liite 2 tilinpäätös 01.01.2020 - 31.12.2020
- liite 3 ja 4 tilintarkastuskertomus ja toiminnantarkastajan kertomus
- liite 5 talousarvio 2021
- liite 6 hallituksen esityksiä
- liite 7 valtakirja


Lämpimästi tervetuloa!

VOK Kustavi Osk hallituksen puolesta

Kalervo Korvensyrjä Puheenjohtaja

P.s.
Olemme siirtyneet tiedottamisessa kotisivujen ja sähköpostin käyttöön. Näin ollen on tärkeää, että meillä on tiedossamme sähköpostiosoitteenne. Ystävällisesti ilmoittanette sen Sanna Söderblomille Annan Tilitoimistoon osoitteeseen vokkustavi@annantilitoimisto.fi.TIEDOTE MARRASKUU 2021

Arvoisa osuuskunnan omistajajäsen, mittarit on pääosin irrotettu kesäveden käyttäjiltä. Näyttää siltä, että syksyt jatkuvat lämpiminä entistä pidempään. Näin ollen vedelle saattaa olla käyttöä pitkälle syksyyn. Ratkaisuna voi silloin olla mittarikaivo, jota tarjoamme hintaan 490,00 euroa (alv 24%) + tonttikohtaiset asennuskustannukset.

Mittaria ei saa missään tapauksessa itse irrottaa! Se on rikos.

Muutoksia organisaatiossa Marraskuun alusta laitoksen hoitajana toimii Jyri Viljanen. Hänet tavoittaa joko sähköpostilla vok.kustavi@gmail.com tai normaalina työaikana puhelimella 044-7400092. Jyrillä on apunaan Timo Kulmala, jonka tavoittaa samasta numerosta. Kaivuutöitä osuuskunnalle tekee pääasiassa kesäaikana Niko Kulmala, puhelin 040-7028765.

Jyri, Timo ja Niko hoitavat myös osuuskunnan päivystyksen iltaisin/viikonloppuisin, puhelin 044-7328833.

Vesimittarilukemat Mittarilukeman 30.11.2020 voi ilmoittaa osuuskunnan nettisivuilla kohdasta ”ajankohtaista” tai sähköpostilla: vokkustavi@annantilitoimisto.fi (mainitse tällöin jäsennumerosi). Lukematieto pitää toimittaa viimeistään 5.12.2020. Mikäli et ole kahteen vuoteen ilmoittanut lukemaa, niin osuuskunta käy mittarin lukemassa ja siitä veloitetaan 100,00 euroa.

Osoitteet merkittävä selvästi Usein osuuskunnan henkilöstön on vaikea löytää kiinteistölle, merkinnät ovat matkan varrella puutteelliset. Pyydämme kiinnittämään tähän asiaan huomiota. Selvät merkinnät ovat jo lainkin mukaan välttämättömät ambulansseja ja paloautoja varten.

Mitä pumppaamoon EI saa laittaa? Jätevesijärjestelmään saa laittaa pääsääntöisesti vain sellaista tavaraa, jota syntyy syömisen ja juomisen sivutuotteena. Olemme viime aikoina huoltaneet epäkuntoon menneitä pumppaamoja, jonne on laitettu tiskirättejä, pumpulipuikkoja, vaippoja ym. Eräässä tapauksessa jopa linjapumppaamot tukeutuivat. Tällaisissa tapauksissa puhdistuskustannukset veloitetaan tietysti asianomaiselta aiheuttajalta.

Hyvää syksyä toivottaen, Kalervo Korvensyrjä 0400-530294 kalervo.korvensyrja@gmail.com

Jyri Viljanen 044-7400092 vok.kustavi@gmail.comTIEDOTE SYYSKUU 2020

Arvoisa jäsen,
Kuuma koronakesä on takana ja syksyn toimet alkavat myös kesämökeillä. Lisäliittymiä ja jäseniä on tullut tänä vuonna ennätysmäärä, yli kolmekymmentä. Tervetuloa uudet jäsenet joukkoomme!

Huuhtelu
Runkolinjat huuhdellaan viikoilla 37 ja 38. Kiinteistölinjat kannattaa huuhdella reilusti lämpimän veden ja vähentyneen kulutuksen vuoksi. Laittakaa huuhteluvesi pumppaamoon, jos on.

Vesimittarit
Vesimittarit irrotetaan viikolla 43-44 (22.10. - 2.11), jollei sää vaadi aikaisempaa irrotusta. Jos haluaa myöhemmän irrotusajankohdan, ilmoitus Timo Kulmalalle mielellään s-postilla. Poikkeavat irrotukset laskutetaan normaalina työnä. Irrotettavien mittareiden lukemat ilmoitetaan Annan Tilitoimistoon sähköpostilla vokkustavi@annantilitoimisto.fi. Taivasalla olevat mittarit olisi hyvä suojata, etteivät aivan pikku yöpakkaset riko mittaria. Osuuskunnalla on myös myynnissä mittarikaivoja, mikäli haluaa eroon mittarien irrotuksesta ja kiinnityksestä.

Vesimittarilukemat
Mittarilukeman 30.11.2020 voi ilmoittaa osuuskunnan nettisivuilla kohdasta ”ajankohtaista” tai sähköpostilla: vokkustavi@annantilitoimisto.fi (mainitse tällöin jäsennumerosi). Lukematieto pitää toimittaa viimeistään 5.12.2020. Mikäli et ole kahteen vuoteen ilmoittanut lukemaa, niin osuuskunta käy mittarin lukemassa ja siitä veloitetaan 100,00 euroa.

Mitä pumppaamoon EI saa laittaa? Jätevesijärjestelmään saa laittaa pääsääntöisesti vain sellaista tavaraa, jota syntyy syömisen ja juomisen sivutuotteena. Olemme viime aikoina huoltaneet epäkuntoon menneitä pumppaamoja, jonne on laitettu tiskirättejä, pumpulipuikkoja, vaippoja ym. Eräässä tapauksessa jopa linjapumppaamot tukeutuivat. Tällaisissa tapauksissa puhdistuskustannukset veloitetaan tietysti asianomaiselta aiheuttajalta.

Uusia liittymiä Uudet jäsenet ovat edelleen tervetulleita. Jokainen jäsen voi omalla toiminnallaan edesauttaa jäsenhankintaa. Houkutelkaa naapureitanne mukaan ja antakaa allekirjoittaneille vihje mahdollisista uusista jäsenistä. Otamme heihin yhteyttä ja teemme maksuttoman tarkastuskäynnin kiinteistöllä.

Häiriöitä veden jakelussa? /päivystysnumero 044-7328833

Aina sattuu ja tapahtuu. Mikäli veden jakelussa ilmenee häiriö hyvästä huollosta huolimatta, lukekaa ensin tiedote kotisivuilta ja soittakaa vasta sitten päivystysnumeroon 044-7328833. Kiitos.

Hyvää syksyä toivottaen,
Kalervo Korvensyrjä
0400-530294
kalervo.korvensyrja@gmail.com

Timo Kulmala
044-7400092
tisv@luukku.comHyvä Kustavin vesiosuuskunnan omistaja,
kutsumme Teidät VOK Kustavi Osk:n sääntömääräiseen osuuskuntakokoukseen


Kutsu
Esityslista 2020
Tilinpäätös 1.1-21.12.2019
Tilintarkastuskertomus
Toiminnantarkastuskertomus
Talousarvio 2020
Hallituksen Esityksiä
Valtakirja


TIEDOTE KESÄKUU 2020

Arvoisa omistajajäsen
Rakentaminen on ollut kiivasta koko kevään ja työ jatkuu.

Uusi puhelinnumero
Olemme ottaneet käyttöön uuden puhelinnumeron Timo Kulmalan käyttöön normaalina työaikana: 044-7400092. Tätä numeroa pyydämme käyttämään virka-aikana. Virka-ajan ulkopuolella pyydämme käyttämään päivystysnumeroa 044-7328833.

Osuuskuntakokous Tuulentuvalla 22.8.2020 klo 12. Tervetuloa!

Vesimittarit suojaan pakkaselta
Meillä on toistasataa jäsentä, joiden vesimittari asennetaan ja poistetaan vuosittain. Tarjoamme nyt teille pakkassuojaa mittarille. Mittarikaivon hinta on 490,00 euroa (alv 24%) + tonttikohtainen asennus. Kaivoja on kahdenlaisia, pohjallisia ja pohjattomia. Valinta riippuu asennuspaikasta. Asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen.

Jätevesiasiat kuntoon
Tämä vuosi on alkanut hyvin meillä on kaikkiaan 26 liittymätilausta teonalla. Lisää mahtuu vielä. Ota yhteyttä Timoon, 044-7400092, niin hän tulee paikanpäälle tekemään arvion. Arviokäynti ei maksa mitään.

Kuituliinat eivät kuulu jätevesijärjestelmään
Jäteveteen saa laittaa vain ihmisestä ulostulevat jutut vessapaperin lisäksi. Kuituliinoja ja vastaavia ei missään tapauksessa saa laittaa vessan pönttöön. Ne tukkivat oman pumpun ja linjapumppaamon.

Tilitoimiston yhteyshenkilö
vokkustavi@annantilitoimisto.fi
Puhelin 040 126 7899

Häiriöitä veden jakelussa tai pumppaamossa?
päivystysnumero 044-7328833


TIEDOTE HUHTIKUU 2020

Arvoisa omistajajäsen
Talvi on taittunut tai siis sitä ei ollut lainkaan.

Huuhtelu
Osuuskunta huuhtelee runkoverkoston viikolla 15 (06.-10.4.) Sen jälkeen pyydämme jokaista huuhtelemaan oman verkoston. Osa huuhteluvedestä on hyvä laskea jätevesiverkostoon, niin saadaan sieltä ilmat pois. Jos teillä ei ole vielä jätevesiliittymää, niin tehkää liittymähakemus nyt. Seuraava huuhtelu on elokuussa.

Vesimittarit
Irrotetut mittarit asennetaan Pääsiäiseen mennessä, jos sää sallii. Jos mittari on täysin kylmässä tilassa, on syytä laittaa siihen hieman lämpöeristystä ympärille. Mikäli mittari halutaan aiemmin, niin asennus tehdään normaalina tuntityönä omalla jäätymisriskillä.

Jätevesiasiat kuntoon
Tämä vuosi on alkanut hyvin meillä on kaikkiaan 26 liittymätilausta teonalla. Lisää mahtuu vielä. Ota yhteyttä Timoon niin hän tulee paikanpäälle tekemään arvion. Arviokäynti ei maksa mitään.

Tilitoimiston yhteyshenkilö
emma.kaukovalta@annantilitoimisto.fi. Puhelin 040 126 7899

Osuuskuntakokous
Osuuskuntakokous on suunniteltu pidettäväksi lauantaina 23.05. klo 12 Tuulentuvalla. Merkitkää ajankohta kalenteriin. Virallinen kokouskutsu lähetetään toukokuun alussa. Tätä kirjoittaessa näyttää kyllä siltä, että kokous siirtyy syksyyn. Seurataan tilannetta.

Häiriöitä veden jakelussa tai pumppaamossa? / päivystysnumero 044-7328833

Tulevaisuuden tiedotteet
Tulemme vastaisuudessa käyttämään pääasiassa vain kotisivuja tiedotuskanavana. Seuraathan ajankohtaista tietoa sieltä: www.vokkustavi.fi. Mikäli meiltä puuttuu sähköpostiosoitteesi, niin kerro se tilitoimistoon.

Kevät terveisin

Timo Kulmala
0400-975542
tisv@luukku.com

Kalervo Korvensyrjä
0400-530294
kalervo.korvensyrja@gmail.com